• logo

  • Toelichting booking.com blok

    Boek een hotel via Z-HOTELS.NL en 3% van de rekening gaat naar Z!, zonder extra kosten!
  • Vrienden van Z!

  • Vrienden van Z!

  • Doneren

Distributie

De distributie van Z! vindt plaats in de Tweede Oosterparkstraat 72, Amsterdam. Hier kopen de verkopers hun krant in voor € 1,10 om die daarna op straat te verkopen voor € 2, waarbij de winst – € 0,90 – voor hen is. De distributie van Z! vindt sinds november 2014 ook plaats in de inloophuizen Oud-West en Princehof.

De distributie bij Z! is zeven dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 9.00-12.00 en 14.00-17.00 uur, op zondag 11.00-14.00 uur. Behalve de krant inkopen kunnen de verkopers in de verkopersruimte ook even bijkomen van de drukte van de straat en gratis koffie en thee gebruiken.

De verkoop van de krant aan de verkopers wordt bij Z! gedaan door vrijwilligers, voor een dagdeel per week. In totaal zijn er bij de distributie van Z! circa tien vrijwilligers actief. De distributie wordt aangestuurd door een parttime coördinator, ondersteund door een parttime standplaatsbegeleider. Deze begeleidt de verkopers bij het vinden van een goede standplaats en onderhoudt contacten met bedrijfsleiders en buurtregisseurs.

Coördinator : Jeroen de Rooij
Standplaatsbegeleider : Marcel Goudsblom

De distributie bij inloophuis Oud-West vindt plaats van maandag tot en met vrijdag, bij inloophuis Princehof van maandag tot en met zondag.

Voor de distributie is Z! regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Neem bij interesse hiervoor contact op met Jeroen de Rooij – 020 -­ 623 62 02 of per email: info@z-krant.nl