Tweede editie glossy STRAAT

AMSTERDAM 15 april 2014 – De tweede editie van de straatglossy STRAAT wordt op vrijdag 25 april om 14.00 uur aangeboden aan Ella Vogelaar, voormalig minister voor Wonen, Wijken en Integratie. STRAAT 2 zal worden verkocht in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Haarlem, Rotterdam en Utrecht.

Straat1_2014_cover_HR

 

De tweede editie van STRAAT heeft als thema ‘Vrijwillig’ en biedt interviews met Jörgen Raymann, Ella Vogelaar, reportages en artikelen over wonen, reizen, mode en vrijwilligers. STRAAT laat zien wat er – letterlijk en figuurlijk – op de Nederlandse straten te koop is. STRAAT biedt 100 pagina’s hoogwaardig fullcolour drukwerk. STRAAT 1 verscheen in oktober 2013.

STRAAT 2 is vanaf vrijdag 25 april te koop op straat. STRAAT kost € 5 waarvan € 2,50 voor de verkoper. STRAAT is een gezamenlijk uitgave van de vijf bonafide Nederlandse straatkranten (daklozenkranten) en voert het Keurmerk Straatkrant*. STRAAT wordt verkocht naast de reguliere straatkranten.

STRAAT is bedoeld om de straatkrantverkopers de kans te geven om wat extra geld te verdienen voor de zomer. Hiernaast laat STRAAT zien wat de inhoudelijke kracht van de Nederlandse straatkranten is: hoge journalistieke kwaliteit in de vorm van originele berichtgeving.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Hans van Dalfsen
hoofdredacteur Z! Amsterdam
06 53877448

 

Kranten keurmerk* Keurmerk Straatkrant: vijf bonafide Nederlandse straatkranten voeren het Keurmerk Straatkrant op hun cover, zodat de koper kan zien dat de krant wordt verkocht door geregistreerde verkopers, gemaakt is zonder winstoogmerk, de organisatie is aangesloten bij de INSP en kwalitatief hoogwaardige journalistiek biedt.