• logo

  • Boek een hotel via Z-HOTELS.NL en 3% van de rekening gaat naar Z!, zonder extra kosten!
  • Doneren

  • Vrienden van Z!

Adverteren

Kerngegevens

Oplage: 12.000 per editie
Pagina’s: 32 pagina’s, formaat 28,9 x 20,7 cm
Verschijning: driewekelijks
Aanlevering: 14 dagen voor verschijning
Uitvoering: standaard fullcolour
Verkoopprijs: € 2,- (waarvan € 0,90 voor de verkoper)

Lezersprofiel
De lezersgroep is voor het merendeel vrouw en hoogopgeleid. Meer dan de helft heeft voortgezet onderwijs, een derde is HBO/academisch geschoold. Het merendeel van de lezersgroep heeft een regulier en bovenmodaal inkomen en is meer dan gemiddeld maatschappelijk betrokken. Het leesbereik van Z! is 155%.

Inhoud
Inhoudelijk biedt Z! verhalen over de stad en de straat, waarin schrijvers, beeldend kunstenaars en journalisten hun onderwerp binnenstebuiten keren. Z! heeft oog voor detail en laat het grote zien door kleine verhalen te vertellen. Z! doet hiervan verslag door opmerkelijke artikelen, columns, fotoreportages en interviews.

Verspreidingsgebied
Almere, Amstelveen, Amsterdam, Baarn, Badhoevedorp, Bussum, Diemen, Edam, Enkhuizen, Hoorn, Huizen, Landsmeer, Laren, Lelystad, Monnikendam, Oostzaan, Ouderkerk aan de Amstel, Purmerend, Uithoorn, Volendam, Weesp, Zaandam, Zwanenburg.

Druk
Z! wordt gedrukt op 70 grams opdikkend courantdruk ISO witheid 83. Alles wordt afgedrukt in fullcolour. Bijsluiters, coupons, meehechters, webbanners en opplakkaarten zijn ook mogelijk.

Adverteren
Wilt u uw eigen verhaal vertellen en uw product of activiteit communiceren aan een nieuw publiek? Versterk uw merk en product en adverteer in Z!. Neem gerust contact met ons op.

Informatie en tarieven
Zie de pagina over advertentietarieven.