Ik ben Brian

‘Het mooiste cadeau dat ik heb gekregen is de jas die ik draag want dat is net mijn huis. Het is een erg kostbare donkerblauwe winterjas. Gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit stof, waterafstotend en warm. De jas heeft ook veel zakken, waarin al mijn belangrijke bezittingen hun eigen plek hebben gekregen. Als ik mijn fietssleutel niet in de juiste zak kan vinden raak ik haast in paniek. De opluchting komt als ik hem in een andere zak aantref. De jas heeft ook zoveel zakken dat ik bijna niet weet wat ik er allemaal in zal opbergen en in welke zak ik het zal stoppen. De vrouw van wie ik de jas heb gekregen heb ik een paar jaar geleden in het park waar ik slaap ontmoet. Zij heeft voor mij een crowdfunding op internet opgezet om de onbetaalbare jas voor mij aan te schaffen. Door de jas voel ik mij een celebrity. Mensen herkennen mij doordat ze mij in de jas op foto van internet hebben gezien.’
Brian, door Mayanne Könst.

Ander Nieuws

Meer Z! verkopers