Ik ben Toon

Toon, over liefdesbrieven:
‘Ik had zo nu en dan wat met Ronja, de moeder van mijn dochter. Toen Ronja een vaste relatie kreeg met een andere jongen vertrok ik naar België met mijn hond. Zodra ik hoorde dat ze weer single was ben ik haar gaan schrijven, in de vergeefse hoop dat het tussen ons wat kon worden.
Later kreeg ik een Duitse vriendin. Eiki heette ze. We hadden al bijna één jaar een relatie toen ze werd opgepakt. Ze schreef me vanuit de gevangenis dat ze met me wilde trouwen en ik schreef haar dat ik haar vreselijk miste. Na een maand of vier kwam ze alweer vrij en gingen we verder met onze liefdesrelatie. Ze had naast mij ook een vriendin, ze hield ook van vrouwen.
Toen we een keer waren uitgenodigd door die vriendin om mee te gaan naar een hondenshow ontmoette ik mijn latere dame. Mijn vrouwtje met wie ik de laatste twaalf jaar een relatie heb gehad. Ik heb haar begeleid tot haar overlijden eind vorig jaar. Zelfs na haar dood schrijf ik brieven aan haar om dit te verwerken.’
Door Mayanne Könst

Ander Nieuws

Meer Z! verkopers