Ik ben Brian

‘Het verkopen van de Z! hielp me tijdens alle lockdowns om in contact te blijven met mensen. In de coronaperiode voelde ik me vooral geïsoleerd. Met een groep vrienden kwamen we nog wel bijeen, maar door de verspreiding van het virus bleven er toch veel thuis. Inmiddels komen we weer samen. Het voelt bevrijdend en verstevigt de vriendschap.
Tijdens de coronaperiode hebben daklozen lange tijd binnen mogen slapen, dat kwam aan de ene kant best goed uit. Aan de andere kant geeft het mij een deprimerend gevoel om veel onder daklozen te zijn want vaak gedragen ze zich als slachtoffer van de maatschappij. Zelf hou ik van de zienswijze van Kennedy: ‘Ask not what your country can do for you, but what you can do for your country.’
Ik had gehoopt dat de mensen zo om zouden gaan met corona, dat ze zouden samenwerken. Wat kunnen we met elkaar doen om het virus te overwinnen? In het begin heb ik even gedacht dat het zou verdwijnen als we allemaal één maand zouden binnenblijven..’
Brian, door Mayanne Könst.

Ander Nieuws

Meer Z! verkopers