Ik ben John…

Z!-verkoper John

‘Elk jaar hoop ik weer een betaalde parttimebaan te vinden. Parttime want als je op straat leeft is dat nog vol te houden. Dan denk ik aan een baan als afwasser. Maar helaas, ook het afgelopen jaar is het mij weer niet gelukt. Ik zou zo graag mijn familie in Kenia weer eens zien, die ik al tien jaar niet meer heb opgezocht. Het afgelopen jaar heb ik ook mijn telefoon nog verloren en ben ik alle telefoonnummers kwijtgeraakt. Bellen met mijn moeder kan ik dus niet meer, e-mail heeft ze helaas niet. Via mijn neven moet ik aan haar telefoonnummer zien te komen. Ik hoop op veranderingen in 2022. Dat we snel het coronavirus onder controle krijgen en we weer kunnen gaan leven.’

Mayanne Könst vroeg Z!-verkopers wat er van hun hopen voor 2021 terecht is gekomen.

Ander Nieuws

Meer Z! verkopers