Ik ben Ivar

‘Ik heb afgelopen jaar vaak wakker gelegen. Het begon allemaal vorig jaar. Ik werkte bij een elektronicabedrijf, goederen bezorgen. Door corona stopte dat. Ik kon de kamer die ik huurde niet meer betalen en kwam met een volle tas op straat te staan. Ik was voor het eerst dakloos. Gelukkig kon ik al snel aan de slag bij een ander bedrijf, als controleur van binnengekomen goederen. Maar dat bedrijf was slecht met betalen.
Op een gegeven moment, doordat ze me al zes maanden niet hadden betaald, ook geen vervoerskosten, kon ik mijn accommodatie niet meer betalen. afgelopen winter stond ik voor de tweede keer op straat. Ik had geen slaapzak en het was berekoud. Begin dit jaar kreeg ik ook nog van mijn zus te horen dat mijn moeder in Belarus was overleden. Dit heeft mij allemaal veel verdriet gedaan. Ik lig nog vaak wakker van de hele situatie. Ik probeer mijn recht te krijgen, maar heb nog steeds niet betaald gekregen.’
Ivar, door Mayanne Könst.

Ander Nieuws

Meer Z! verkopers