Ik ben Massi…

… en ik ben dakloos sinds 2017. Een paar maanden geleden ben ik in het ziekenhuis geweest omdat ik een ongeluk had met mijn voet. Ik was die dag op het Leidseplein met een vriend gitaar aan het spelen en daarna ging ik vroeg in de avond naar de Albert Heijn waar ik altijd mijn kranten verkoop. Maar omdat het mooi weer was en vakantietijd waren er nauwelijks klanten en heb ik het snel opgegeven.

Ik zocht mijn vriend weer op en we gingen terug naar het Leidseplein, we kochten een fles drank en zaten die lekker leeg te drinken. Onze stemming was super vrolijk en we begonnen karate te vechten voor de lol. Ik weet niet meer precies wat er gebeurde maar ik kwam verkeerd terecht of ik deed een verkeerde karate-trap toen ik een enorme pijnscheut in mijn enkel voelde. Ik kermde het uit van de pijn als ik mijn enkel bewoog. Mijn vriend belde een ambulance en gelukkig kwamen die er snel aan. Ik werd op een brancard de ambulance ingedragen en naar het OLVG in Oost gebracht. Daar werden foto’s van mijn enkel genomen en kreeg ik pijnstillers. Al snel kreeg ik te horen dat het niet gebroken was, alleen maar gekneusd en dat het vanzelf zou helen. Ze deden er een dik verband omheen en ik kreeg krukken om mee te lopen. Als dakloze is het heel onhandig als je beperkt bent in je bewegingen omdat je veel rondsjouwt als je geen vaste slaapplek hebt. Maar ik red mij wel, de muziek van de Sex Pistols houden mij in leven en op de been. I am a survivor! Mijn droom is om een huisje te hebben en werk als artiest.

Beeld door Power of Art House.

Ander Nieuws

Meer Z! verkopers