Ik ben Sunday…

… en ik ben dakloos sinds 2017. In dat jaar ben ik om politieke redenen mijn land Biaffra ontvlucht. Ik heb asiel aangevraagd en nu wacht ik of ik in de procedure kom. Door de Z! te verkopen heb ik mensen leren kennen en maak ik de hele dag praatjes. Ik heb het gevoel dat ik meedraai in de samenleving en ik kan meteen wat geld verdienen waarmee ik een cursus kan doen.

Ik volg een opleiding tot web programmeur aan de NHA. Als mijn asielprocedure rond is hoop ik hiermee verder te gaan. Als verkoper probeer ik altijd  vriendelijk te zijn. Mensen kunnen hun boodschappen, hond en ook hun kinderen bij me achterlaten, dan pas ik op. Ik vind het heel fijn om te werken en mensen te helpen.  Daarom zorg ik ook dat de winkelwagentjes worden opgeruimd en dat mijn werkplek  schoon is. Als dat het geval is zing ik om te laten zien dat het goed met me gaat. Ik kan goed merken dat mijn klanten het leuk vinden als het goed met me gaat. Mijn droom is om te werken als web programmeur.

Beeld door Power of Art House.

Ander Nieuws

Meer Z! verkopers