Ik ben Immanuel…

… en ik ben dakloos sinds 2018. Ik verkoop de Z!-krant nu ongeveer twee jaar op het  Stadionplein. Dat is een fijne verkoopplek en ik heb er al veel vrienden gemaakt. Dat zijn mensen die met mij praten, die echt in mij geïnteresseerd zijn. De meeste nachten breng  ik door in de BBB-opvang (Bed, Bad en Brood). Dat wil zeggen, zo vaak als is toegestaan.

Hopelijk zijn binnenkort mijn papieren in orde, met de hulp van God moet het lukken.  Terug naar Nigeria is geen optie, ik kan niet terug. Er zijn daar een hoop problemen en  mijn familie is er niet meer. Toen ik nog heel jong was is mijn vader overleden en die kan ik mij nauwelijks meer herinneren. Al snel trouwde mijn moeder met een andere man en ik  werd opgevoed door mijn grootmoeder. In middels is mijn grootmoeder ook overleden en  leeft mijn biologische moeder niet meer. Toen het voor mij onveilig werd om nog langer in  Nigeria te blijven ben ik gevlucht. Ik ben in Nederland terecht gekomen en ik hoop dat dit jaar mijn situatie zal veranderen. Mijn droom is om geldige papieren te hebben zodat ik  een normaal bestaan kan opbouwen…

Beeld door Power of Art House.

Ander Nieuws

Meer Z! verkopers